Lentilele inteligente pentru soferi

Tehnologia lentilelor Drivewear
Ochiul este un instrument unic, menit sa colecteze informatii vizuale. Lentilele Transitions Drivewear maximizeaza abilitatile naturale ale ochiului pe parcursul zilei, in diverse conditii de luminozitate.
spatele lentilei
filtru de polarizare cu transmisie inalta
filtru de polarizare
cu transmisie inalta
molecule fotocromatice
activate de spectrul vizibil
fata lentilei
Vreme nefavorabila
Luminozitate redusa
Contrast inalt, culoare galben-verzui
In conditii de vreme nefavorabila (ploaie, ceata etc.) lentilele Drivewear transmit un maximum de luminozitate catre ochi. Filtrul de polarizare cu contrast inalt elimina reflexiile si maximizeaza acuitatea vizuala. Performanta receptorilor vizuali creste, iar vizibilitatea este imbunatatita. In aceste conditii lentilele Drivewear au o colorare galben-verzuie si o absorbtie a luminii de 65%.
Lumina puternica
In interiorul masinii
Culoare cupru
Parbrizul masinii blocheaza razele UV, care activeaza moleculele fotocromatice standard. Insa noile si inovativele molecule fotocromatice Transitions raspund acum si la lumina vizibila. Colorarea lentilei se schimba in cupru, iar absorbtia luminii creste pana la 78%. Reflexiile sunt blocate, iar confortul vizual este optimizat.
Lumina solara puternica
In aer liber
Culoare maroniu inchis
In afara masinii lentilele sunt expuse razelor UV, care activeaza cel de-al doilea strat fotocromatic Transitions. In aceste conditii lentilele isi schimba culoarea in maroniu inchis, iar absorbtia luminii creste pana la 88%.
filtru de polarizare cu transmisie inalta
strat fotocromatic Transitions UV
filtru de polarizare cu transmisie inalta
activarea ambelor straturi fotocromatice
filtru de polarizare cu transmisie inalta
colorare pe vreme nefavorabila
colorare in interiorul masinii, pe soare puternic
colorare la lumina puternica, in aer liber