Intelegentna sončna očala za voznike

Drivewear tehnologija
Človeško oko je čudovit instrument, zasnovan za zbiranje vizualnih informacij. Drivewear leče izboljšajo naravne sposobnosti očesa v različnih svetlobnih pogojih.
Zadnja stran leče
Visoko propustni polarizator
fotoobčutljive molekule
reagirajo na UV svetlobo
Fotoobčutljive molekule
reagirajo na VIDNO svetlobo
Sprednja stran leče
Oblačno vreme
Slabi svetlobni pogoji
Visok kontrast rumeno/zelene barve
Pri nizki intenziteti svetlobe (oblačno vreme), vam Drivewear stekla omogočajo maksimalno prepustnost svetlobe. Visoko kontrastni polarizator odpravlja bleščanje, poveča kontrast in barve ter izboljša vidljivost in zaznavanje. Absorbcija svetlobe v neaktivnem stanju je 65%.
Močna svetloba
Za vetrobranskim steklom
Bakrena barva
Vetrobransko steklo avtomobila blokira UV žarke, ki aktivirajo standarne fotoobčutljive molekule. Zahvaljujoč novi tehnologiji, reagirajo fotoobčutljive molekule v Drivewear očalih tudi na vidno svetlobo. Barva leče se spremeni v bakreno. Absorbcija svetlobe se poveča do 78%. Stekla še vedno blokirajo bleščanje in zagotavljajo najboljše vizualne pogoje za voznika.
Močna svetloba na prostem
Zunanje okolje
Temno rjava barva
Na prostem smo izpostavljeni močni UV svetlobi, zato se aktivira tretja fotoobčutljiva plast. Ker so dejavne vse tri fotoobčutljive plasti se obarvajo v temno rjavo. Absorcija svetlobe se poveča na 88%. Stekla v vseh pogojih svetlobe blokirajo 100% UV žarkov.
Aktiven polarizacijski filter
UV fotoobčutljiva plast
Aktiven polarizacijski filter
Obe fotoobčutljivi plasti sta aktivirani
Aktiven polarizacijski filter
Barva v oblačnem vremenu
Barva za vetrobranskim steklom avtomobila v sončnem vremenu
Barva pri močni svetlobi, zunaj